Werkwijze WOZ-bezwaar

Je meldt je bij ons aan, je tekent een volmacht en wij regelen de rest. Je hebt slechts 3 minuten nodig.
Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van WOZ en kunnen je dus deskundig helpen.

Stap 1 – Aanmelden 

Meld je aan via ons formulier, dat je hier kunt vinden. Je kunt ook contact met ons opnemen als je de formulieren per post wilt ontvangen. Let op de bezwaartermijn van 6 weken na dagtekening van de brief van de gemeente (aanslagbiljet).

Stap 2 – Volmacht

Je kunt bij ons al in stap 1 de volmacht ondertekenen. Dan is deze stap overbodig. Anders ontvang je van ons per e-mail het verzoek de volmacht alsnog te ondertekenen. Zonder volmacht kunnen we niets betekenen.

Stap 3 – Dossieronderzoek en bezwaarschrift

Nadat we pro-forma bezwaar hebben ingediend en om de nodige stukken hebben gevraagd, is het tijd om onderzoek te doen. Op basis van dat onderzoek stellen we ons bezwaarschrift op. Tijdens dit onderzoek kan het zijn dat we contact opnemen om een aantal vragen te stellen.

Stap 4 – Hoorzitting

Wij vragen gemeentes altijd om een hoorzitting. In deze hoorzitting lichten we ons bezwaarschrift zelf toe. Ook hiervoor geldt dat je niet aanwezig hoeft te zijn en wij het geheel zelfstandig kunnen oppakken.

Stap 5 – Beslissing op bezwaar

De gemeente moet uiterlijk 31 december een beslissing nemen. Zodra de beslissing beschikbaar is nemen we contact met je op.

Als het nodig is kunnen we in beroep bij de rechtbank. Ook dit is natuurlijk helemaal gratis.

Maak nu bezwaar
  • Helemaal gratis

  • Tot honderden euro’s besparing

  • Hoog succespercentage

  • Deskundige juristen en taxateurs

Maak bezwaar