Gratis bezwaar indienen.

Wij gaan gratis in bezwaar tegen een parkeerboete, verkeersboete en de WOZ-waarde van jouw pand.

  Waar wil jij bezwaar tegen maken?

  Het bezwaar

  Wat is de reden dat je het er niet mee eens bent? Heb je geen reden? Dan hoef je hier niks in te vullen. Wij vragen het dossier op om zelf te achterhalen of er argumenten zijn voor een geslaagd bezwaar.

  Gegevens

  Volledige naam

  E-mail (controleer dit goed)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Woonplaats (optioneel)

  Datum beschikking

  De beschikking (dit kun je ook later nasturen)

  Nadat het verzoek bij ons is binnengekomen, nemen we contact met je op. Op onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en onze Productvoorwaarden van toepassing.

  Juridische brieven

  Wij gaan gratis in bezwaar tegen een verkeersboete, parkeerboete en WOZ-waarde van jouw pand. We doen dat gratis omdat ons slagingspercentage hoog is en de overheid onze kosten dekt bij succesvol bezwaar. Gratis is écht gratis. 

  Hoe komen we aan een hoog slagingspercentage?

  Ons slagingspercentage is hoog omdat we veel ervaring én inhoudelijke kennis hebben op het gebied van parkeerboetes, verkeersboetes en WOZ-beschikkingen. Om die reden weten we precies wat we wanneer moeten doen en zeggen. Voor jou scheelt het tijd en geld. Jij hoeft bijna niets te doen. Wij doen al het werk.

  Verkeersboete

  Het ontvangen van een verkeersboete is vervelend en kost je vaak veel geld. Voor een Mulderbeschikking kunnen wij gratis bezwaar indienen en indien nodig naar de rechter gaan. Een Mulderbeschikking herken je aan de letter “M” in de rechterbovenhoek van de CJIB-brief. 

  Parkeerboete

  Fout parkeren met jouw auto of je koopt geen kaartje. Als de controleur sneller is dan dat jij bent heb je zo een parkeerboete te pakken. Ook voor parkeerboetes geldt dat het vaak verstandig is bezwaar in te dienen. 

  WOZ-beschikking

  Elk jaar ontvang je een WOZ-beschikking met de waarde van jouw pand (woning of bedrijfsruimte). Elk jaar blijkt dat het indienen van bezwaar loont. Heb jij een beschikking ontvangen? Neem dan snel contact met ons op! 

  Werkwijze

  1. Vul het formulier hiernaast in.
  2. Wij checken of we écht iets voor je kunnen betekenen. 
  3. Je ontvang van ons een opdrachtbevestiging en wij gaan schrijven! 

  Welkom in onze wereld. Welkom bij AltijdRecht.nl.